Lees meer over ons

Over ons

Historiek

Opgericht door
Dhr. Bonne André

Bonne Fiduciaire is een familiale K.M.O., opgericht door Dhr. Bonne André op 7 januari 1983 met de bedoeling om ondernemers uit de Gentse regio te ondersteunen en te begeleiden bij het leiden van hun zaak en het nakomen van hun fiscale en boekhoudkundige verplichtingen. Zowel de zelfstandig ondernemer, particulier, vereniging als de K.M.O.-onderneming konden er terecht voor boekhoudkundig en fiscaal advies.

Vandaag kan het kantoor terugblikken op een jarenlange vertrouwensrelatie met haar cliënten en heeft zij haar activiteiten dermate uitgebreid dat het cliënteel beroep kan doen op 14 professioneel opgeleide medewerkers die zich alle dagen inzetten voor cliënten in het ganse land.

Ons kantoor kent een vaste structuur die ervoor zorgt dat u als cliënt de optimale dienstverlening krijgt.

Organisatie

Vanaf het eerste verkennende gesprek met een van de zaakvoerders, zal uw dossier toebedeeld worden aan één van onze vaste medewerkers om alle voorbereidende werkzaamheden uit te voeren inzake opstartformaliteiten, activatie ondernemingsnummer, activatie BTW-nummer,…. Eveneens gedurende de levensloop van uw onderneming zal ook deze medewerker instaan voor de voorbereiding van uw BTW-aangiften, resultaatrekening en aangifte personenbelasting, jaarbalans en aangifte vennootschapsbelasting,……

Alle dossiers worden na deze voorbereidende werkzaamheden in overleg besproken met uw dossierverantwoordelijke die op zijn of haar beurt zal instaan voor de eindcontrole en de afwerking van uw dossier in nauw overleg met de zaakvoerder(s). Op deze manier wordt uw dossier nauwgezet opgevolgd en kan u steeds bij uw medewerker of dossierverantwoordelijke terecht voor vragen of inlichtingen.

Afhankelijk volgens de aard van de opdracht die u ons toevertrouwt, zullen wij u een medewerker en/of dossierverantwoordelijke toewijzen die opgeleid is in het vakgebied waarvoor u op ons beroep doet. Voor sommige éénmalige opdrachten zullen wij eveneens gebruik maken van de diensten van erkende externe partners indien dit wettelijk voorgeschreven of aangewezen zou zijn.

Heeft u hieromtrent nog vragen, aarzel niet ons te contacteren.